Amanda Bøg om ‘Lidt Endnu’

Snart udkommer Amanda Bøgs tredje single ‘Lidt Endnu’ fra hendes kommende EP ‘Med Hensyn Til Dig’. En selvudleverende single om at stå midt i et breakup. Sangen giver et skrøbeligt indblik i en tid præget af både frustrationer og magtesløshed, men også en inderlig hengivenhed. ‘Lidt Endnu’ udkommer den 15. oktober og du kan læse mere om singlen i interviewet her.

Cred: Sofi Hellberg Olsson


Hvad har inspireret dig til at skrive nummeret?

»‘Lidt Endnu’ er en ægte breakup-sang. Sangen handler om at slippe forestillingen om et liv sammen. Den handler om at forsøge at finde mening i at bryde ud af sin lille, fedtede osteklokke og prøve at leve videre uden hinanden«.

Hvad ønsker du, at en lytter skal få ud af at høre nummeret? »I ‘Lidt Endnu’ spørger jeg mig selv, hvem jeg overhovedet er, når det menneske, jeg har delt alt med, ikke længere er en del af mit liv. Det tror jeg faktisk, at rigtig mange kan genkende. Jeg vidste godt, at det var det rigtige at gå hver til sit, men shit hvor er det grænseoverskridende at indse, sådan helt ægte indse, at det er slut«.

Hvordan hænger nummeret sammen med resten af dit projekt? »Min EP handler om min relation til et menneske, som havde en depression. Mit budskab er ikke, at man skal holde sig fra at blive forelsket i mennesker som er depressive – måske tværtimod, så er min opsang, at vi skal turde at snakke om det der er svært og bede om hjælp som pårørende, for at blive bedre til at passe på os selv og hinanden«.

Er der andet, som du synes, der er vigtigt at fremhæve ved nummeret? »’Lidt Endnu’ er det nummer på EP’en, som for mig er allermest sårbart – jeg lægger mig helt fladt ned. I denne sang er jeg er den lille, der har brug for, at det her menneske bliver hos mig – bare lidt endnu«.

‘Lidt Endnu’ er ude den 15. oktober via W.A.S. Entertainment.