Chris Frank Jr. om "Crazy"

Den 26. februar 2021 er Chris Frank Jr. klar med singlen "Crazy". Læs mere om tankerne bag nummeret i dette interview med den talenfulde sangskriver.

Foto: Cover art til "Crazy".


1. Hvad har inspireret dig til at skrive nummeret?

Mine sange bliver oftest til, når jeg sidder med en guitar eller ved et klaver, hvilket også var tilfældet med “Crazy”. Akkorder har det med at tale til mig, så jeg straks ved hvad nummeret skal handle om, så da jeg fik den melankolske stemning på plads, kom teksten helt naturligt til mig.

2. Hvad ønsker du, at en lytter skal få ud af, at høre nummeret?

Mit håb er at lytteren skal få et indblik i hvordan jeg skriver tekster om forskelligheder, kærlighed, frustrationer og måden at elske og hade hinanden på. “Crazy” viser en mere poppet side af min sangskrivning. Denne single er et musisk stort skridt retningen mod mit nye lydunivers

3. Hvordan hænger nummeret sammen med Chris Frank Jr.'s univers?

Nummeret er endnu et skridt i min nye retning, og det afspejler min ærlige måde at skrive sange på. Det er produceret på en anden måde end hvad jeg er vant til. Nye producere og samarbejder har givet nummeret et nyt udtryk.

4. Er der andet, som du synes er vigtigt at fremhæve ved nummeret?

Crazy er en kærlighedssang om at elske de skøre sider af dem vi møder, og om at give sig selv og hinanden en chance, inden vi smider det hele på gulvet.