Chris Frank Jr. om "Not Enough Love"

Den 6. november 2020 er Chris Frank Jr. klar med singlen "Not Enough Love". Læs mere om tankerne bag nummeret i dette interview med den talenfulde sangskriver.

Foto: Cover art til "Not Enough Love".


Hvad har inspireret dig til at skrive nummeret?

"Not Enough Love er et nummer, jeg har skrevet i 2006 og som har ligget i mit baghoved i 14 år, før jeg fik det lavet færdig. Musisk kom inspirationen til mig af noget guitar fingerspil og ensomhed en vinteraften i min lejlighed. Teksten handler om en person, jeg har mødt, som blev holdt ude socialt, både privat og på arbejde, og aldrig bliver lukket ind, fordi personen var anderledes. Den handler om kampen for at overbevise nye mennesker om sig selv."

Hvad ønsker du, at en lytter skal få ud af, at høre nummeret?

"Jeg ønsker at lytteren skal komme helt ind i mit univers, når jeg fortæller denne historie om nye bekendtskaber, omsorg, svigt og opmærksomhed."

Hvordan hænger nummeret sammen med Chris Frank Jr.'s univers?

"Nummeret var det første skridt på Chris Frank Jr.´s rejse, da det dannede grundlag for lyden i det nye univers."

Er der andet, som du synes er vigtigt at fremhæve ved nummeret?

"Da jeg sad dér alene i 2006 og klimtede på guitaren og fik fumlet en form frem, syntes jeg ikke nummeret passede ind i den stil, vi spillede i bandet. Det blev derfor hurtigt lagt på hylden. Men det har altid spøgt i mit baghovede, og jeg har flere gange haft det oppe og vende, men samme historie melder sig - det passer ikke ind i “bandets” sound. Not Enough Love har været 14 år undervejs, og ser nu for første gang dagens lys i mit soloprojekt."