Chris Frank Jr. om “Testimony”

Den 18. september 2020 er Chris Frank Jr. klar med sin første single “Testimony”. Læs mini-interviewet om det nye nummer her.

Photo: Cover art for "Testimony". Credit: W.A.S. Entertainment.


Hvad har inspireret dig til at skrive “Testimony”?

De første minutter, jeg havde alene med mit nye Wurlitzer, kom “Testimony” ud af mine fingere. Lydene og følelsen, fik mig til at spille det ud af det blå. Magisk instrument!

Teksten i “Testimony” er skrevet om mig selv og om frygten for at lave noget, som folk ikke synes om, frygten for at det er for sent for mig, og frygten for at jeg ikke er god nok - men alligevel være ligeglad, fordi jeg hviler i mig selv, når jeg skriver mine sange.

Samtidig ser jeg den også som et statement. “Testimony” - jeg er kommet med mit udsagn, jeg har sat mit flag. Jeg vil ikke blive glemt.

Hvad ønsker du, at en lytter skal få ud af at høre nummeret?

Jeg ønsker at lytteren skal opdage en ny lyd i Danmark, blive fanget og draget af universet, for der er meget mere på vej. Samtidig er mit budskab i sangen, at hvis du går rundt med en drøm, så gør noget ved det. Ellers glemmer du det aldrig.

Hvordan hænger nummeret sammen med dit nye projekt?

“Testimony” er en del af den kommende EP og sætter en god standard. Samtidig er sangen også et godt førstehåndsindtryk af Chris Frank Jr., da lytteren bliver præsenteret for lidt af hvert. Nummeret hænger godt sammen med de kommende sange, da universet omkring Chris Frank Jr. bevæger sig i en soulet retning.

Er der andet, som du synes er vigtigt at fremhæve ved nummeret?

Som nævnt tidligere var “Testimony” det første nummer, der kom ud af mit Wurlitzer efter et par minutter alene med det. Jeg finder det ekstremt inspirerende at sidde alene i mørket med mit Wurlitzer eller en guitar. Det er for det meste dér og ud af ingenting, at der kommer et nummer til mig. Teksten er præcis, som jeg havde det i den periode - bange for min musikalske fremtid, usikker på om det var den rigtige vej for mig.