Elisha om ‘Mama’

Den 19. november udkommer Elisha med den første single fra sit kommende album ‘Transitions’. ‘Mama’ er en personlig og eftertænksom sang om at ville gøre sine forældre stolte, men udfordrer også opfattelsen af ens egen virkelighed på et dybere niveau.


Hvad har inspireret dig til at skrive ‘Mama’?

»Jeg ønsker at ‘Mama’ skal opfattes som en blottelse af min egen psyke og mit sind. ‘Mama’ udforsker skrøbelighed og handler om de facader vi alle opsætter for os selv i et forsøg på at skjule vores inderste og prøve at passe ind i samfundets normer. Jeg tror egentlig bare jeg ønsker, at mine forældre er stolte af mig. Som en rodløs dreng havde skæbnen aldrig en plan for mig gennem min opvækst, men nu skaber jeg min egen skæbne«.

Hvad ønsker du, at en lytter skal få ud af at høre nummeret?

»Jeg håber, at lytteren vil lade sig inspirere af mine udtryk i ‘Mama’ og dermed stå op for sig selv og forstå sine egne følelser«.

»Jeg føler, at ‘Mama’ bør minde alle om sine egne kerneværdier og opfordre dem til at være ærlige over for sig selv og resten af os. ‘Mama’ skal skabe en lyst hos lytteren til at tage med tilbage til barndommen, på samme måde som jeg gør i sangen. Men i bund og grund forventer jeg, at lytteren vil skabe sin egen forståelse af sangen«.


Hvordan hænger sangen sammen med dit kommende album ‘Transitions’?

»Jeg tror, at forbindelsen mellem ‘Mama’ og hele projektet ‘Transitions’ opstår i, at Mama repræsenterer begyndelsen af livet, og ingen af os ville være her, hvis ikke det var for en mor. ‘Transitions’ repræsenterer et eksempel på hvad livets kerne er, på en ærlig måde. Denne måde at opfatte livet og dets mange overgange på, er enormt vigtigt for mig«.

‘Mama’ er ude den 19. november gennem Dreamboy Pirates & W.A.S. Entertainment.