Musikselskabet We Are Suburban skifter navn til W.A.S. Entertainment

Updated: Dec 8, 2020

Det nye navn markerer virksomhedens udvikling fra et enkeltmands management-bureau til et komplet musikselskab med skræddersyede forløb til udvikling af talenter.


Siden We Are Suburbans opstart i 2017 er der sket meget. I takt med at ejerkredsen er blevet udvidet, har virksomheden udviklet sig, og We Are Suburban er gået fra at være et enkeltmands managementbureau til at være et samlet musikselskab, som både har management, pladeselskab, musikforlag og musikformidling in house. Fra den 10. august 2020 vil W.A.S. Entertainment officielt være det nye navn for We Are Suburban - et navneskifte, der afspejler både virksomhedens ophav og fremtidige visioner:


“Navnet We Are Suburban kom sig af, at vi var suburban - vi kom ude fra forstaden. Det gør vi jo stadig, og derfor er forkortelsen W.A.S. også stadig relevant. Men vi har udviklet os og er i dag gået all in på entertainment, og ved at bruge dét i vores navn viser vi omverdenen, at vi drømmer om at skabe store oplevelser - og at vi på sigt også ønsker at favne mere end musikken,” fortæller medejer Mathias Bang Madsen.


For de tre ejere, der i dag består af Jakob Løkkegaard-Friese, Hisham Jacob Maroun og Mathias Bang Madsen, er den langsigtede virksomhedsstrategi vigtig, for skal man skabe store oplevelser, kræver det store talenter, og derfor er talentudvikling er et keyword i W.A.S. Entertainment:

Vi arbejder langsigtet. Vi er ikke til for de hurtige penge men for at se de talenter, som vi vælger at samarbejde med, blive så store som muligt - og det kræver langsigtet udvikling og forløb, hvor vi tager kunstneren i hånden over længere tid,” siger Hisham Jacob Maroun.


Fremfor blot at udgive eller afsætte musik nu og her arbejdes der således med individuelle, langsigtede forløb, hvor man kan gå dybere ned i den enkelte kunstners udviklingsproces og være med til at understøtte den.


“Vi vil forme fremtidens stjerner og ikoner, og vi gør det ved at skræddersy forløb, der kan tage talentet det næste skridt frem. Vi er et moderne selskab, hvor vi ikke bare gør det, man plejer, men i stedet tilbyder en mangefacetteret værktøjskasse, hvor vi bruger de rigtige værktøjer til de rigtige personer,” fortæller Jakob Løkkegaard-Friese.


Høje ambitioner og et stærkt værdigrundlag

På samme måde som talentudvikling er et keyword i W.A.S. Entertainment, er inklusion det også. For at understøtte kunstnerens udvikling bedst muligt er det nemlig helt afgørende, at kunstneren bliver hørt og er en aktiv del at forløbets tilrettelæggelse. Men inklusion er også en mere grundlæggende værdi i selskabet, der strækker sig ud over det enkelte samarbejde:


“Vi er et inkluderende selskab, der gerne vil give mikrofonen til minoriteter, til skæve eksistenser - og fortælle de historier, som ikke er mainstream men unikke,” fortæller Mathias Bang Madsen.


Jakob Løkkegaard-Friese fortsætter: “Musik kan så meget. Det kan flytte så mange ting. Så jeg synes, det er vores pligt som kulturvirksomhed, at vi udgiver musik, der afspejler vores holdninger og værdigrundlag. Vi er en virksomhed, som bygger på tolerance, fællesskab og inklusion, og vores værdier kommer til udtryk gennem de artister, som er signet hos os.”


Spørger man ind til fremtidige drømme og ambitioner, svarer de tre ejere enstemmigt, at succeskriteriet er, at kunne opfylde artistens drømme og mål.


“Enhver kunstner har sin egen unikke vision med at skabe musik. Vores fornemmeste opgave er, at facilitere alt en kunstner skal bruge for at føre visionen ud i livet. Det er vi i stand til, fordi vi understøtter artisten helt fra bunden. Vi er med til alt fra skabelsen og afsætningen af musikken, til varetagelsen af strategiske og økonomiske aspekter af artistens musikalske karriere. Vi har en holistisk tilgang, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.”


Navneskiftet træder i kraft den 10. august 2020, og for at fejre begivenheden inviterer W.A.S. Entertainment til Launch Party i Pumpehuset, København, den 8. oktober 2020. Festen vil være en showcase af selskabets artister, og der vil være koncerter i både Pumpehusets store og lille sal.