Rebecca Lou om ‘Bad Heart’

Updated: Aug 11, 2021


Foto cred: Tue Blichfeldt


D. 19. august udgiver Rebecca Lou den tredje single fra sit kommende album ‘Heavy Metal Feelings’, der sætter ild til hele følelsesregistret under den selvopfundne fane, doom pop. Det gælder især også den tempofyldte ‘Bad Heart’, som du kan læse meget mere om i interviewet her.


Hvad har inspireret dig til at skrive nummeret?

»’Bad Heart’ handler om at sige fra over for noget eller nogen og beskytte sig selv og sin egen energi fra situationer, der ikke føles frugtbare for én selv. Den handler om at sige fra over for mennesker, der overskrider dine grænser, og hvor du ikke bliver set eller hørt«.

Hvad ønsker du, at en lytter skal få ud af at høre nummeret?

»For mig blev nummeret til en slags reclaiming af alt det, jeg følte, jeg havde givet til en bestemt relation, som var skidt for mig. Min tid, energi og min tillid. På min egen måde tog jeg alt det, jeg havde givet, tilbage ved at skrive ‘Bad Heart’. Det betød rigtig meget for mig at skrive den her sang«.

Hvordan hænger nummeret sammen med dit nye projekt?

»‘Bad Heart’ en slags anti-pleaser-sang, og den nye plade handler jo rigtig meget om at bryde gamle mønstre og relationer. På den måde hænger den rigtig godt sammen med resten af albummet, og det er ihvertfald en af de sange på pladen, der bare gerne vil sige fra og råbe megahøjt: WHATEVER!!!«

Er der andet, som du synes, der er vigtigt at fremhæve ved nummeret?

»Jeg elsker baslinjen, der ligger tungt gennem hele nummeret og så er jeg vild med klokkespillet i broen, som runger så flot«.

Rebecca Lou udgiver ‘Bad Heart’ via W.A.S. Entertainment d. 19. august 2021.