Rebecca Lou om ‘DREAMGRRRL’

D. 11. marts udgiver Rebecca Lou singlen ‘DREAMGRRRL’, der er fortsætter det pop-rockede univers fra hendes seneste album ‘Heavy Metal Feelings’. Sangen handler om det ultimative girlcrush og den komplette fascination af et andet menneske. Læs mere om ‘DREAMGRRRL’ i interviewet her.
Hvad har været inspirationen bag ‘DREAMGRRRL’?

»DREAMGRRRL handler om mit ultimative girlcrush. Den der fascination af et andet menneske, der får dit hjerte til at hamre, får sommerfuglene i maven til at gå amok, og som gør dig lidt ekstra skør, når du tænker på den her person.«


»Kærlighed inspirerer mig sygt meget i min musik, både den platoniske, romantiske og livsglæde-agtige slags, og jeg er en person der nemt forelsker mig i alt muligt. Jeg elsker at crushe og drømme mig væk helt håbløst og vildt. Det er det sødeste ‘high’ der findes.«Hvordan lægger ‘DREAMGRRRL’ sig i forlængelse af dit seneste album ‘Heavy Metal Feelings’?

»‘DREAMGRRRL’ er fortsættelsen videre ind i det rockede univers, og denne gang er der ekstra smæk på guitaren. Det er en sang om queer-kærligheds-mavepustere og kæmpe power party vibes.«Kan man forvente at høre DREAMGRRRL på din kommende turné?

»Ja, vi kommer til at rocke DREAMGRRRL max på min DK tour, og jeg glæder mig for vildt til at spille sangen for jer. Den sang giver mig så meget energi, og jeg håber at publikum kan smage den samme kærlighed til sig selv og andre, når de lytter til sangen.«


DREAMGRRRL’ er ude d. 11. Marts 2022.