SOÉL om ‘Nobody But You’

D. 20. august er SOÉL klar med førstesinglen fra hendes kommende EP ‘Melomaniac’. Singlen, ‘Nobody But You’, er en opløftende popsang om at fortabe sig i et andet menneske, og du kan læse mere om singlen i interviewet her.


Foto: Mads Siggaard


Hvad har inspireret dig til at skrive nummeret?

»Jeg har ikke en specifik oplevelse eller historie forbundet med tilblivelsen af ‘Nobody But You’. Det er mere en følelse. Kender vi ikke allesammen den der helt intense følelse af at være inderligt vild med og betaget af et menneske, mens man samtidig hele tiden er sygt usikker på, hvor længe man kan få lov til bare at være i den følelse? Den kender jeg i hvert fald overordentligt godt«.

Hvad ønsker du, at en lytter skal få ud af at høre nummeret? »Jeg tror bare, at jeg ønsker, at lytteren kommer i god og let stemning og får lyst til at skråle med på omkvædet – eller danse en velkoreograferet dans på TikTok«.

Hvordan hænger nummeret sammen med dit nye projekt? »Nummeret er det første jeg skrev med Malthe Seierup, som har været med til at skrive og producere hele EP'en. Det føltes, som om sangen nærmest skrev sig selv, og den har bare naturligt lidt sat kursen for min kommende EP.

EP'en rummer mange forskellige følelser og sindstilstande. Den her er nok det mest opmuntrende og ukomplicerede track«.

Er der andet, som du synes, der er vigtigt at fremhæve ved nummeret? »Nummeret er egentlig skrevet i dur, men det var, som om det bare ikke føltes helt rigtigt, så Malthe endte med at ændre dur til mol. Det var både rigtig syret at lytte til i begyndelsen, men samtidig føltes det også bare heeeeelt rigtigt«.

‘Nobody But You’ er ude via W.A.S. Entertainment d. 20. august, 2021.