W.A.S. Entertainment opruster med Sync-afdeling


Efter et stærkt 2020 med øget omtale og anmelderroste udgivelser, skyder W.A.S. Entertainment det nye år i gang med lanceringen af en sync-afdeling.


»Vi har brugt en stor del af 2020 på at opkvalificere vores kerneforretningsområder, som har været Artist Management og Label, og nu er tiden kommet til at optimere og videreudvikle vores forlagsafdeling. Her kommer synkronisering til at spille en stor rolle«, forklarer medstifter og direktør Jakob Løkkegaard-Friese. »Jeg ser frem til, at vi kan tilbyde vores dygtige artister, producere og sangskrivere endnu større mulighed for at få deres musik ud i verden«.


Foto: Mathias Zdziemborski.


Ønsket om at udbrede W.A.S. Entertainments musikkatalog til andre platforme, som film, tv og spil, har eksisteret længe, og endelig er det lykkedes at finde den helt rette til at varetage opgaven med W.A.S.' værdigrundlag og visioner for øje. Sync-afdelingen vil blive ledt af Mathias Zdziemborski, der kommer med en solid erfaring fra blandt andet GL Music, Tambourhinoceros og Distortion Festival.

Med en bachelor i Erhvervsøkonomi og en kandidat i Management of Creative Business Processes, begge fra CBS, er Mathias et stærkt bindeled mellem kreative og kommercielle aktører, og han ser frem til at styre den nye afdeling:

»Ambitionen med den nye Sync-afdeling er at udbrede vores katalog til nye målgrupper, forbinde musikken med nye muligheder og tilbyde høj kunstnerisk integritet og kvalitet til markedet. W.A.S.' artister kan bidrage med unikke, autentiske historier, som kan give personlighed og gennemslagskraft til levende billeder. Dertil er vores musik let at cleare til sync, fordi vi administrerer både master og publishing rettigheder (one-stop) og har et tæt samarbejde med vores kunstnere«, fortæller han.


Netop W.A.S.’ særlige profil og artisternes nysgerrige, kompromisløse tilgang til at lave musik bliver drivet bag Sync-afdelingen, som går i luften d. 1. marts.


For henvendelser kan Mathias Zdziemborski kontaktes på:

Email: maz@wasentertainment.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mathias-zdziemborski-731658151/

Tlf: 20820817


W.A.S. Entertainment er et samlet musikselskab, der varetager både management, pladeselskab, musikforlag og musikformidling in house. W.A.S. entertainment arbejder for en bæredygtig og inkluderende musikbranche, og med artister som Reveal Party, Brimheim, Girlcrush og Kamma arbejder de med nogle af Danmarks mest interessante upcoming artister.