W.A.S. Entertainment satser på den levende musik med live-agenturet W.A.S. Live

Efter i marts at have oprustet med en sync-afdeling kan W.A.S. Entertainment nu præsentere endnu en udvidelse. W.A.S. Live går i luften og skal fremover repræsentere W.A.S. Entertainments artister på live fronten herhjemme samt booking og promotion af internationale koncerter i Danmark.

Mikkel Wad Larsen, Head Of Live


I spidsen for den nye afdeling står Mikkel Wad Larsen, der kommer med mange års erfaring, blandt andet som booker i Amager Bio og VEGA, som A&R og produktionsansvarlig 3rd Tsunami og over 10 år på landevejene som udøvende musiker.


»Vi ser det som vores opgave at genetablere den fysiske forbindelse til musikken og skabe platformen for, at vores fantastiske artister kan skabe nye store oplevelser. Mødet mellem artist og publikum er helligt i vores verden, og begge parter har lidt et kæmpe afsavn det seneste år«, siger Mikkel om den nye udvidelse, der kommer efter et år med kritisk stilstand i musikbranchen som følge af Covid-19 pandemien. En udfordring han er mere end klar til at tage op:


»Vi er på bagkanten af en pandemi, som har forandret musikindustrien for evigt. Den forandring skal vi bruge til at vende os mod et nyt sæt værdier – også i live-industrien. Det er mit håb, at vi i live-industrien kan få skabt en mere inkluderende, divers og fair fremtid. W.A.S. Live lægger sig således i forlængelse af W.A.S. Entertainments overordnede vision om inklusion og ligestilling i den danske musikindustri.«


Mikkel glæder sig til at kickstarte W.A.S. Live, og han ser frem til at være en del af samarbejdet mellem artister, arrangører og samarbejdspartnere.


»Det er vores overordnede mål at være en positiv samarbejdspartner i live-industrien og arbejde flittigt, dedikeret og proaktivt - og så glæder jeg mig til at arbejde strategisk med live koncerter. I min optik er agent-arbejdet ikke at fylde en masse huller ud i kalenderen. Det handler om at lave aftaler, som optimerer tingene for artist, arrangør og især publikum«, fortæller han.


Mikkel er selv flittig koncertgænger med dybe rødder i den alternative musik, og derfor kommer han til at gå til arbejdet med en enorm dedikation og passion.


»Mit hjerte blev kapret af musikken for mange mange år siden, og jeg føler mig hjemme i den alternative genre. Så jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af W.A.S.-familien og sørge for, at vi kommer ud over stepperne«.


For henvendelser kan Mikkel Wad Larsen kontaktes på:

E-mail: mwl@wasentertainment.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mikkel-wad-larsen-7707063b/

Tlf: +45 30 13 76 66


W.A.S. Entertainment er et samlet musikselskab, der varetager både management, pladeselskab, musikforlag og musikformidling in house. W.A.S. entertainment arbejder for en bæredygtig og inkluderende musikbranche, og med artister som Reveal Party, Brimheim, Girlcrush, Rebecca Lou og Kamma repræsenterer de nogle af Danmarks mest interessante upcoming artister.